Disclaimer

Algemeen

Hoewel CAPECOATING alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt CAPECOATING geen aansprakelijkheid voor de correctheid van deze informatie.

Alle informatie op de website van CAPECOATING is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld.

CAPECOATING en/of zijn filialen maken geen aanspraken op correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de informatie.

De naam en het logo van CAPECOATING, van haar verbonden vennootschappen en van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.

Deze website wordt geregeld door de Belgische wetten en het betrokken copyright behoort toe aan CAPECOATING

 

Privacy


Persoonlijke informatie, zoals naam, woonplaats, e-mailadres, bedrijf, telefoonnummer e.d., wordt uitsluitend op vrijwillige basis geleverd.

Wij gebruiken deze informatie om vragen en aanvragen om nadere informatie te beantwoorden. CAPECOATING bezorgt noch verkoopt uw persoonlijke gegevens aan derden, noch geheel, noch gedeeltelijk.DOE UW VOORDEEL
Powered by Plenso | © CAPE COATINGS | Disclaimer